torsdag den 9. januar 2014

Nytårsaften hos familien Fischer 2013/2014

Nytårsaften blev fejret herhjemme hos os selv. Det var mest for ungernes skyld, så de kunne sove i vante og trygge omgivelser.
Vi fik besøg af en af vores gode venner og så kom Kay og Jytte for at spise nytårsfondue. Det er efterhånden en fast tradition at vi får fondue nytårsaften, det er så dejlig nemt og man kan sidde over det så længe man har lyst. Og så er der lidt for enhver smag.

Ungernes nytårstøj 2013
Det var en hyggelig middag og der var en god stemning. Ungerne gad dog ikke sidde ved bordet så længe så de fik lov til at se lidt Landet for længe siden imens vi blev færdige med at spise. De var også godt trætte på det tidspunkt for jeg havde ikke kunne få dem til at sove en middagslur tidligere på dagen. Så da os voksne var færdige kom ungerne faktisk i seng. I dagens anledning fik de lov at sove inde i vores seng.

Middagsbordet og et par trætte unger i sofaen
Da vi havde spist gik Kay og Jytte hjem, de ville gerne hjem til deres katte inden det blev for sent og det skulle de selvfølgelig have lov til. Så vi var kun tre til sidst men det gør ikke noget for vi havde det sjovt og vi fik snakket og grint en masse.


Traditionen tro så vi 90-års fødselsdag og vi fik champagne og kransekage da klokken slog 12 og mændene fik deres nytårscigar.


Og så skulle vi selvfølgelig ud at fyre noget krudt af. Vi havde forventet at det ville være hurtigt stille her på landet men vi blev godt nok overrasket. Der var virkelig gang i raketterne taget byens størrelse i betragtning. Men det var kun fedt og en positiv oplevelse.


Vi var ude i ca. ½ time så blev det alligevel for koldt og jeg ville gerne lige tjekke til ungerne. De sov heldigvis som sten så der var ingen grund til bekymring. Resten af natten hyggede vi bare stille og roligt, det var præcis som vi gerne ville have det.
Vi kom i seng da klokken var fire om morgenen så vi var en smule trætte da ungerne stod op ved 8-tiden men sådan var det.
Vi havde en rigtig hyggelig aften og det er bestemt ikke sidste gang at vi holder nytår herhjemme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Læg gerne en kommentar hvis du har lyst, det gør mig så glad.
På grund af en masse spam er det kun registrerede brugere som kan lægge en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...