søndag den 22. juli 2012

Bjørn Wiinblad kræmmerhus

Som lovet i et tidligere indlæg kommer her lidt billeder af det Bjørn Wiinblad kræmmerhus som min svigermor købte til mig sidst vi var på loppemarked sammen.


Jeg har prøvet at finde ud af om det er så sjældent som vi fik af vide men jeg kan ikke rigtig få noget at vide nogen steder fra. Er der nogle af jer som ved noget om det?

Det er i hvert fald et rigtig sødt kræmmerhus og det skal nok pynte når jeg får sat et bånd i og det kommer op at hænge.

3 kommentarer:

 1. Hej Stella!
  Jeg kommenterede på dit tidligere indlæg vedr. kræmmerhuset, da jeg også har været så heldig at finde et magen til samt et hjerte men ikke kunne finde noget om, hvorvidt det er så sjældent, som jeg også fik at vide, at det er. Og jeg har stadig ikke haft held med at finde noget. Jeg har fundet en klokke på Porcelænsbutikken.dk, som jeg mener må være samme "serie" til 500kr. Men men men jeg satser på i morgen at nå til reception hos en kvinde, som i 25 år har malet for Bjørn Wiinblad og boet dør om dør med ham i mange år, så måske jeg kan få noget at vide fra hende - skal nok skrive til dig i fald det lykkes.
  Mange hilsner
  Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette.
   Det lyder rigtig godt, så håber jeg du får noget mere af vide.
   Du må have en rigtig god reception :-)
   Hilsen Stella.

   Slet
  2. Hej Stella
   Det lykkedes ikke i første omgang - hun havde så travl med sine gæster, at jeg ikke ville spørge hende. Men jeg besøger hende en anden dag og skal nok skrive, hvis jeg finder ud af noget.
   Fortsat god sommer!
   Mange hilsner
   Anette

   Slet

Læg gerne en kommentar hvis du har lyst, det gør mig så glad.
På grund af en masse spam er det kun registrerede brugere som kan lægge en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...