onsdag den 24. april 2013

6-års bryllupsdag

Vi har været gift i 6 år idag. Det føles som meget længere og alligevel ved jeg slet ikke hvor tiden er blevet af. Vi har ialt været sammen i 9 år!!!

Vi startede dagen med at aflevere ungerne hos Kay og Jytte og så tog vi toget til København. Jeg havde købt billetter til forpremiere på Iron Man 3 i 3D i Cinemaxx.
Vi fik slappet lidt af på togturen og var på Hovedbanen ca. kl. 12. Vi mødtes med Jack og tog en tur på Christiania. Det var en hyggelig tur og det var rart at se ham igen. Da vi havde været der et par timer tog vi ind til byen og fik købt en bryllupsgave til Daniel. Jeg gav ham Heroclix-figurer, det blev han glad for.
Vi var også lige et smut forbi Sømod's bolcher og hilse på Mike.

Bagefter tog vi på Jensen's Bøfhus og fik lækker mad og en øl. Det smagte super godt, synes dog vi ventede en rum tid på at blive betjent, både da vi skulle bestille og betale. Vi snakkede for sjov om at gå fra regningen, men det var kun for sjov.

Efter vi havde spist gik vi ind til Cinemaxx, købte lidt guf, kom på toilettet og så var det ellers bare ind og sætte os til rette. Pladserne var lige ud til den brede gang så vi skulle ikke krybe forbi nogen hvis vi skulle på toilettet under filmen, det var dejligt.

Da filmen var færdig tog vi hjem til Mike og hyggede og fik et par øl inden turen gik hjemad.

Vi havde en hyggelig dag sammen og sammen med et par gode venner så vi kunne ikke ønske os mere.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Læg gerne en kommentar hvis du har lyst, det gør mig så glad.
På grund af en masse spam er det kun registrerede brugere som kan lægge en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...