søndag den 26. august 2012

100 års militærfly

I dag på Kløvermarken i København kunne børn og voksne se en udstilling om militærfly igennem 100 år. Dagen igennem kunne man se på gamle og nye fly, kigge indenfor i en af de rekonstruerede hangarer som var fyldt med bomber, maskinkanoner, flyverdragter, motorer og meget andet imponerende grej. Man kunne også kigge indenfor i et 80 år gammelt værkstedsmiljø, fra dengang Danmark selv fremstillede sine fly.

Vi var afsted hele familien, Daniel, Victor, Lucca og så mig.
Det hele var meget spændende men der var ret mange mennesker så man skulle stå lang tid i kø for at komme op i flyene. Victor kom dog op at sidde i en helikopter og fik endda lov til at få helikopterhjelmen på.

Der var også flyveopvisning med F-16 fly men det fik vi desværre ikke set. På det tidspunkt var vi ikke fremme endnu, så vi så kun at de fløj over hovedet på os. Der fløj et bombefly henover hovedet på os og ret tæt på jorden, så kunne vi virkelig få en fornemmelse af hvor stort det er.

Jeg fik desværre ikke taget så mange billeder og det var svært at få et godt et pga alle de mennesker.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Læg gerne en kommentar hvis du har lyst, det gør mig så glad.
På grund af en masse spam er det kun registrerede brugere som kan lægge en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...