fredag den 22. februar 2013

Så flytter vi

...sørme i hus.

Fra d. 1 april har vi lejet et rigtig dejligt hus i Nykøbing F. Vi har skrevet under på lejekontrakten i dag og ligeså snart at håndværkerne er færdige, kan vi godt flytte ind hvis vi vil. Det er små 2-3 uger.

Det var et rent lykketræf at vi opdagede det. Siden mandag har vi været på 'ferie' hos mine svigerforældre i Nykøbing F. De er flyttet derned for to uger siden og vi skulle ned og se deres nye hus (rigtig godt hus til dem btw), og så var vi ude at gå en tur i byen. På vejen hjem så min svigermor et 'Til leje' skilt i vinduet på huset og så tog jeg nummeret der stod.

Om onsdagen ringede jeg og sagde at vi godt kunne være interesseret og så var vi henne og kigge samme dag, imens at ungerne blev hos farmor og farfar. Det var et rigtigt lækkert hus, nyrenoveret og gode værelser, lækkert køkken og god stor kælder. Vi blev forelskede i det lige med det samme.

I dag havde vi en aftale med udlejer kl. 11 og tog svigerfar med derover (han har bedre forstand på lejekontrakter og den slags), og det hele så fint ud, vi skrev under og fra d. 1 april har vi altså et hus.

Vi glæder os super meget til at flytte ind og komme væk.

Lidt billedspam af huset :-)
Udgang til haven fra kælderen

Det ene kælderrum

Kontoret

Stuen

Stuen

Udsmykning af væggen på kontoret

Dobbeltdøre ud til haven

Køkken

Køkken

Det andet kælderrum

Køkken

Hoveddøren

Repos på 1. sal

Børneværelse

Vores soveværelse

Børneværelse

Haven

Haven

Det tredje kælderrum

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Læg gerne en kommentar hvis du har lyst, det gør mig så glad.
På grund af en masse spam er det kun registrerede brugere som kan lægge en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...