torsdag den 21. juni 2012

Så kom den...

Min nye cykel.
Den blev leveret til mig i dag. Jeg havde dog bestilt en lyserød kurv, men synes faktisk at den ser godt ud i hvid. Og eftersom der er en måneds ventetid på den lyserøde så beholder jeg bare den hvide.

Jeg havde også bestilt en børnetrailer. Den fik jeg leveret i pink. Ved ikke om de aldrig har lært farverne at kende. Jeg vil skrive en mail til dem og spørge hvorfor jeg har fået den i pink, men jeg vil ikke bytte den. Den er faktisk super sej i den farve. Jeg har ikke fået taget et billede af den, så I kan ikke se den endnu.

Jeg skulle så køre med et barn bagpå for første gang da jeg skulle hente Lucca i eftermiddags. Jeg må indrømme, jeg var lidt nervøs for hvordan hun ville tage det, men hun syntes bare det var skide sjovt at sidde der bagpå cyklen. Vi tog så lige forbi en cykelhandler inden vi kørte hjem, så hun kunne få en cykelhjelm. Det er rigtig vigtigt, ellers vil jeg ikke cykle med dem og det gælder begge unger.

Lucca's hjelm er hvid og lyserød med sommerfugle på i samme farver, Victor's hjelm er sort. Den valgte han selv.

I morgen skal jeg til læge med begge unger så der får jeg lejlighed til at prøve at køre med dem i anhængeren. Det bliver spændende hvordan de tager det.

2 kommentarer:

Læg gerne en kommentar hvis du har lyst, det gør mig så glad.
På grund af en masse spam er det kun registrerede brugere som kan lægge en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...