tirsdag den 8. oktober 2013

En ny start

Så fik jeg holdt pause fra bloggen i et godt stykke tid. Overskuddet har bare ikke været her til at tænde computeren og logge på bloggen. Det har været meget nemmere lige at læse med hos jer andre fra mobilen og det har altså resulteret i en ret forsømt blog.
Derudover har jeg været i gang med uddannelse i lidt over 2 måneder og jeg må indrømme, det er sgu hårdt at komme i gang igen. Det har jeg kunnet mærke om aftenen hvor jeg ofte falder i søvn imellem 21 og 22 på sofaen.

Jeg har tænkt lidt over hvad jeg egentlig vil med bloggen. Jeg er kommet frem til at jeg vil skrive om vores familie og min hverdag med børn, mand og studie.
Jeg planlægger lidt at lave lidt om på bloggen med hensyn til layout. Jeg henter utrolig meget hjælp og inspiration hos BlogFantastisk. Siden skrives af Anne-Sofie og hun har virkelig styr på hvad hun skriver om. Benyt endelig chancen for at gå ind og kigge lidt på hendes gode råd og vejledninger, primært henvendt til blogger.com brugere.

Jeg har nogle forskellige idéer til bloggen så den ikke går i stå igen. Så må tiden vise om det går.

Jeg starter på en frisk her i oktober måned og så håber jeg at der bliver bedre tid og overskud fra min side til at vedligeholde bloggen.


4 kommentarer:

 1. Tag din tid. Vi venter bare.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det hele bliver jo ikke lavet på en dag men har da fået rykket lidt på header og sider og lidt andre småting. Nu skal jeg bare finde ud af om bloggen skal være simpel hvid eller om der skal lidt farver på :-)

   Slet
 2. Det dejlige ved bloggen er at den venter på en ;0)

  SvarSlet

Læg gerne en kommentar hvis du har lyst, det gør mig så glad.
På grund af en masse spam er det kun registrerede brugere som kan lægge en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...