fredag den 31. januar 2014

Januar 2014


Januar måned har budt på lidt af hvert. Pga min graviditet har jeg været en del gange til lægen, desværre uden at få forståelse endnu men jeg tror på at det nok skal lykkedes.
Victor var til tandlæge og fik ros for sine tænder. Han syntes at det var sjovt at være der og han mente bestemt ikke at det var så slemt.
Vi har haft lidt sygdom herhjemme så vi har brugt en del tid indenfor på at hygge os sammen.
Det var også denne måned at vi fik sne og selvfølgelig skulle vi bygge en snemand. Det blev dog ikke til noget for sneen ville slet ikke samle sig. Det gik bare fra hinanden så en snemand blev det ikke til, men det kan være vi kan nå det endnu.

torsdag den 30. januar 2014

Mavebilleder uge 29+0






Denne uge er gået stille og roligt. Jeg mærker meget liv, specielt om aftenen når jeg hviler mig og når jeg ligger i min seng. Nogen gange føles det som en alien som gerne vil ud igennem maven.

Det går lidt bedre med mine smerter, men jeg kan stadigvæk have besvær med at gå og rejse mig op fra sofaen.


Jeg har fuldført ca. 72,5 % af min graviditet og jeg har 77 dage tilbage til min termin, 17-04-14.

onsdag den 29. januar 2014

Året der gik 2013

Januar
Januar stod på hverdag med børnehave og vuggestue, hygge sammen som familie hjemme i varmen, gåture i nabolaget og leg på værelserne.

Februar
Februar var måneden hvor Kay og Jytte flyttede i nyt hus på Falster og selvfølgelig fik vi besøgt dem. Vi fik også tid til at gå lidt ture og så blev Lucca syg i et par uger med sår og hævede læber. Vi fik dog også tid til at gå lidt ture, hygge og lege sammen og så begyndte vi at snakke om selv at flytte til Falster. Det var også denne måned hvor vi fandt vores hus og hvor vi fik underskrevet lejekontrakten med indflytning i april.

Marts
Marts måned blev primært brugt til at pakke vores hjem ned. Vi fik sagt farvel i børnehave og vuggestue og vi fik hygget i lejligheden inden vi skulle sige farvel.Den sidste uge i marts blev brugt hos farmor og farfar og jeg fik gjort vores eget hus rent så vi kunne flytte ind som planlagt. Vejret viste sig fra en fin side og vi fik da gået et par ture i den dejlige forårssol.

April
April var måneden hvor vi endelig kunne flytte i vores eget store hus. Den første måned gik med at hygge, pakke ud, komme på plads, se os omkring i området, nyde haven og så var det også i denne måned at vi kunne fejre vores 6-års bryllupsdag. Vi spiste is og gik ture på gågaden, var en tur på Døllefjelde Markedet og fik nydt udsigten nede ved vandet.

Maj
I maj startede begge unger i institutionerne og det gik ok. Victor tog det meget pænere end Lucca, som slet ikke ville væk fra mig. Men det blev bedre efter et par uger. Vi fik også besøg af Allan og så fyldte Lucca 2 år og blev fejret i vuggestuen og herhjemme. Resten af måneden gik med at nyde vejret i haven, gå ture, pakke ud og bare nyde vores hus.

Juni
Juni var måneden hvor vi fik ordnet lidt i haven, Victor fyldte 4 år, der blev badet i haven hos farmor og farfar, vi besøgte zoo for første gang, fik gået lidt mere og jeg fik det første stik ud af tre mod livmoderhalskræft.

Juli
Juli blev brugt i haven eller udenfor i det dejlige vejr. Ungerne fik badet og nydt at have græs under fødderne. Vi fik gået ture ned til vandet og hygget herhjemme. Det var også denne måned at jeg tog ungerne med på en uges ferie til København for at besøge mormor og morfar.

August
August begyndte jeg på min uddannelse til ernæringsassistent. Det var hårdt men godt at komme igang igen. Vi hyggede, badede, gik ture og nød vores weekender sammen som familie.


Så havde jeg travlt for jeg var faktisk stort set offline i september, oktober og november.


December
December blev måneden da jeg med sorg i hjertet måtte stoppe på uddannelsen. Jeg fandt ud af jeg var gravid og det var også i denne måned at jeg begyndte at have smerter ved at gå og jeg måtte derfor sygemeldes. Vi fik dog hygget lidt alligevel og jeg fik pyntet lidt op og fik lavet lidt julegaver. Jeg var til scanning i Næstved og fik set at vi venter en lille pige til april 2014. Vi fik bagt og set julefilm.

mandag den 27. januar 2014

Mavebillede uge 28

Billedet er lige et par dage forsinket, det er faktisk taget i lørdags. Jeg synes jeg mærker rigtig godt med liv derinde, mest om aftenen og når jeg skal til at sove. Jeg har en del plukveer men prøver at slappe så meget af som muligt når de kommer. Denne graviditet er ikke nem på nogen måde. Jeg døjer meget med smerter i lysken, og omkring bækkenet. Jeg kan næsten ikke gå, jeg halter på den højre ben fordi det gør ondt og jeg har meget besvær med at rejse mig. Udover det så har jeg lige haft blærebetændelse to gange i træk og de har fået lussingesyge nede i Victor's børnehave. Ikke godt hvis jeg ikke har haft det. Har dog læst flere steder at det er farligst før uge 20 så jeg er lidt mere rolig, men stadig bekymret.

Jeg er slet ikke begyndt på at gøre noget som helst klar til babypigen endnu men tænker at jeg har god tid. Der er jo trods alt stadig 3 måneder endnu. Vi har jo det hele fra de to store, det skal bare lige hives frem, vaskes og gøres klar. Jeg har været forbi biblioteket og låne nogle navnebøger så navnejagten er gået igang. Jeg må indrømme at jeg er helt blank for idéer til hvad hun skal hedde. Jeg synes det skal passe til de to store og samtidig til resten af hendes navn. Men det må jo også gerne passe til alle livets stadier, baby, ung, voksen og gammel. Jeg har et navn jeg godt kan lide, vil ikke løfte sløret for det endnu, men jeg skal nok lige kigge i den navnebog. Det kunne jo være man faldt over noget andet.

Jeg har fuldført ca. 70,7 % af min graviditet, jeg har 82 dage tilbage til min termin og jeg er gået ind i 3. trimester.

4/52 portrætter i 2014

En dag for sent men her kommer ugebillederne for uge 4.

Lucca klar til farmor's fødselsdag.

Og Victor er også ved at gøre sig klar til farmor's fødselsdag.

søndag den 19. januar 2014

torsdag den 16. januar 2014

Mavebilleder

Jeg opdagede først ret sent at jeg var gravid, det skete først da jeg var 15+5 uger henne. Til at starte med ville vi have en abort og vi søgte også om det. Imens vi ventede på svar fortrød vi dog at vi havde søgt om abort. Så det var lidt en lettelse da vi fik et nej. Men der var jeg også næsten halvvejs henne. Jeg kom til den første lægeundersøgelse d. 9 december og fik startet vandrejournal og fik de diverse undersøgelser, blodtryk, hjertelyd, urinprøve osv. Fik så af vide at jeg havde blærebetændelse så jeg skulle tage noget medicin for det. Jeg skulle også begynde at tage en vitaminpille og en jernpille, vitaminpillen var jeg dog allerede igang med. Jeg fik udfyldt papirerne og lægen ville sende dem afsted. Så skulle jeg bare vente på et brev fra jordemoderen om den første undersøgelse. Jeg fik også sagt til lægen at jeg altså gerne ville have en scanning for at se om alt var som det skule være. Hun kunne ikke love mig at jeg kunne få en men hun ville godt sende en anmodning til Næstved Sygehus.

Et af de første billeder som blev taget af min mave efter vi besluttede at få nr. 3 alligevel.

Jeg syntes at jeg blev hurtigt stor men det er vel meget normalt når man har født før.

Onsdag d. 18 december vejede jeg 60,1 kg. Så jeg havde på det tidspunkt taget ca. 7 kg på.

Jeg fik så en scanning på Næstved Sygehus. Det var rigtig dejligt at se babyen på skærmen og få af vide at det hele var fint og den lå fint på kurverne. Til at starte med ville lægen rykke min termin til d. 24-04 men eftersom at hun ikke havde nogle andre mål at gå ud fra, og hun havde konsulteret en kollega, besluttede hun sig for at fastholde min nuværende termin som er d. 17-04.
Det var også til denne scanning at jeg fik af vide at jeg gemmer på en lille babypige i min mave.
Til den første scanning på Næstved Sygehus. Det var en sen misdannelsesscanning fordi jeg var så langt henne i graviditeten. Det hele så rigtig fint ud og lillepigen trivedes fint.


Bevis på at det er en lille prinsesse inde i min mave.

Og jeg vokser og vokser. 
Det var meningen at jeg skulle have været til jordemoder i mellem jul og nytår men jeg blev desværre syg så det blev rykket til starten af januar i stedet for. Hun var meget flink, hende jeg kom ind til. Hun målte mit blodtryk og det var som det skulle være. Så målte hun mit SF-mål og fik mærket mig på maven. Lillepigen står med hovedet nedad og hun bevæger sig helt fint. Hjertelyden fik jeg også hørt og det er nu en rigtig dejlig lyd. Det var en hurtig session for jeg havde ikke nogle spørgsmål, jeg har jo prøvet det et par gange så vi fik bare aftalt tidspunkt for de næste undersøgelser og så var jeg ude af døren igen.
Til min første jordemoderundersøgelse. Det hele så fint ud, hun målte mit SF-mål og mærkede på maven. Så hørte vi hjertelyd og jeg fik målt mit blodtryk.

Synes stadigvæk at der er så længe til men når jeg ser på ugerne så går det ret stærkt alligevel.
Dette billede er så fra idag. Jeg starter på en ny uge hver torsdag og det er så min plan fremover indtil fødslen at jeg vil vise et mavebillede hver torsdag. Det bliver sjovt at se hvor meget maven kommer til at vokse endnu. Jeg har stadig 13 uger tilbage til termin.
Og det er så idag hvor jeg har 13 uger tilbage af min graviditet. Jeg kan slet ikke forestille mig at jeg bliver større men det bliver jeg jo.

Vundet på Instagram

Jeg har helt glemt at vise et par præmier som jeg vandt for længe siden på Instagram.

Et fint broderisæt fra Helle / frkmorch

En rigtig fin stjernehalskæde fra starrockdk

mandag den 13. januar 2014

2/52 portrætter i 2014

Lige en dag forsinket kommer her et par portrætter af mine børn for uge 2.

Lucca som for en gangs skyld har sovet længe

Mandag morgen med god tid til morgenmaden

torsdag den 9. januar 2014

Nytårsaften hos familien Fischer 2013/2014

Nytårsaften blev fejret herhjemme hos os selv. Det var mest for ungernes skyld, så de kunne sove i vante og trygge omgivelser.
Vi fik besøg af en af vores gode venner og så kom Kay og Jytte for at spise nytårsfondue. Det er efterhånden en fast tradition at vi får fondue nytårsaften, det er så dejlig nemt og man kan sidde over det så længe man har lyst. Og så er der lidt for enhver smag.

Ungernes nytårstøj 2013
Det var en hyggelig middag og der var en god stemning. Ungerne gad dog ikke sidde ved bordet så længe så de fik lov til at se lidt Landet for længe siden imens vi blev færdige med at spise. De var også godt trætte på det tidspunkt for jeg havde ikke kunne få dem til at sove en middagslur tidligere på dagen. Så da os voksne var færdige kom ungerne faktisk i seng. I dagens anledning fik de lov at sove inde i vores seng.

Middagsbordet og et par trætte unger i sofaen
Da vi havde spist gik Kay og Jytte hjem, de ville gerne hjem til deres katte inden det blev for sent og det skulle de selvfølgelig have lov til. Så vi var kun tre til sidst men det gør ikke noget for vi havde det sjovt og vi fik snakket og grint en masse.


Traditionen tro så vi 90-års fødselsdag og vi fik champagne og kransekage da klokken slog 12 og mændene fik deres nytårscigar.


Og så skulle vi selvfølgelig ud at fyre noget krudt af. Vi havde forventet at det ville være hurtigt stille her på landet men vi blev godt nok overrasket. Der var virkelig gang i raketterne taget byens størrelse i betragtning. Men det var kun fedt og en positiv oplevelse.


Vi var ude i ca. ½ time så blev det alligevel for koldt og jeg ville gerne lige tjekke til ungerne. De sov heldigvis som sten så der var ingen grund til bekymring. Resten af natten hyggede vi bare stille og roligt, det var præcis som vi gerne ville have det.
Vi kom i seng da klokken var fire om morgenen så vi var en smule trætte da ungerne stod op ved 8-tiden men sådan var det.
Vi havde en rigtig hyggelig aften og det er bestemt ikke sidste gang at vi holder nytår herhjemme.

Vundet give-away hos Kreasyslen

Jeg har helt glemt at vise den fine uro jeg vandt for meget længe siden hos Kreasyslen.
Den skal hænge over vuggen så lillepigen kan tælle får hvis nu hun får svært ved at falde i søvn.


onsdag den 8. januar 2014

Vores jul 2013 - #2

Jeg vil lige vise årets julegavehøst. Efter vi fik børn er det lidt blevet til at det kun er dem der får gaver. Det er såmænd fint nok, for det er jo børnenes fest. I år var der en smule hjemmelavede gaver fra hhv. børnehave og vuggestue som ungerne har kreeret. Der lå også en gave til Daniel under træet fra mine forældre men jeg har valgt at sætte mine gavepenge i banken og få sparet op til det kamera jeg ønsker mig.

Victor's julegaver


Klistermærker // Dyr fra Sleich // Gulvpuslespil // Thomas Tog med lyd og lys // Nattøj fra H&M

Katapult til ridderborgen // Ridderborg i træ // Årets mandelgave som Victor vandt // Drage til ridderborg // Ridder med lanse og morgenstjerne

Spider-Man bil til FlexiTrack-banen // Malebog med farveblyanter // Tavle med kridt // Forskellige små dinosaurer

Lucca's julegaver


Dukkepuslebord // Sminke- og frisørhoved // Mit gamle smykkeskrin inklusiv lidt smykker // Testel i porcelæn (det med juletræet har også været mit) // Klistermærker

Taske med gavekort til H&M // Cirkeline junior-sengetøj // Badekar med tilbehør til dukke // Maracas // Dyne og pude til dukke

Vores julegaver

Hjemmelavet kalender fra Victor // Hudpleje fra begge unger // Hjemmelavet mand og dame fra Victor // Hjemmelavet juletræ fra Lucca

Gaver vi vandt i pakkeleg



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...