onsdag den 9. oktober 2013

Halloween inspiration #2

Endnu en sjov idé til Halloween.

Det eneste du skal bruge er hvide balloner, sort tusch og glow sticks.


tirsdag den 8. oktober 2013

Halloween inspiration #1

Her er en sød og nem idé til at sprede lidt uhygge til Halloween. Det er nemt at lave for børn men mindre børn skal nok have lidt hjælp med at klippe hullerne til øjnene.

Det er også en fin måde at genbruge de brugte toilet- og køkkenruller på.

Idéen er set på Pinterest.


En ny start

Så fik jeg holdt pause fra bloggen i et godt stykke tid. Overskuddet har bare ikke været her til at tænde computeren og logge på bloggen. Det har været meget nemmere lige at læse med hos jer andre fra mobilen og det har altså resulteret i en ret forsømt blog.
Derudover har jeg været i gang med uddannelse i lidt over 2 måneder og jeg må indrømme, det er sgu hårdt at komme i gang igen. Det har jeg kunnet mærke om aftenen hvor jeg ofte falder i søvn imellem 21 og 22 på sofaen.

Jeg har tænkt lidt over hvad jeg egentlig vil med bloggen. Jeg er kommet frem til at jeg vil skrive om vores familie og min hverdag med børn, mand og studie.
Jeg planlægger lidt at lave lidt om på bloggen med hensyn til layout. Jeg henter utrolig meget hjælp og inspiration hos BlogFantastisk. Siden skrives af Anne-Sofie og hun har virkelig styr på hvad hun skriver om. Benyt endelig chancen for at gå ind og kigge lidt på hendes gode råd og vejledninger, primært henvendt til blogger.com brugere.

Jeg har nogle forskellige idéer til bloggen så den ikke går i stå igen. Så må tiden vise om det går.

Jeg starter på en frisk her i oktober måned og så håber jeg at der bliver bedre tid og overskud fra min side til at vedligeholde bloggen.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...