fredag den 31. august 2012

Mere lejligheds-update

Vi har fået brev i dag fra boligselskabet. De har godkendt os som lejere, så nu skal vi bare have kommunens godkendelse også. Vi skulle udfylde nogle papirer og sende dem til kommunen, det gør Daniel når han kommer på arbejde her til aften.
Så får kommunen det på mandag og så får vi forhåbentligt svar i løbet af ugen.

Ih jeg krydser fingre. Det er så tæt på nu at det lykkedes for os at få en bolig.

Jeg har vundet

Jeg har vundet denne fine toilettaske hos Mona Honnens. Jeg har først lige opdaget det nu.
Men har sendt Mona en mail og jeg glæder mig til at modtage gaven og få den i brug.


tirsdag den 28. august 2012

Update på lejligheden

Vi var ude og kigge på lejligheden i dag. Den er større end jeg havde regnet med og øverste etage er virkelig lys. Det var så godt nok ikke lige den vi havde regnet med og set på KAB's hjemmeside, men den er virkelig skøn alligevel. Der er to badeværelser, det ene i en gyselig orange farve men jeg håber at jeg får lov til at male det. Og så er der badekar. Køkkenet er ikke så stort men der er plads nok til at der kan laves mad og jeg kan så endelig komme igang med at prøve kræfter med kagebagningen.
Jeg tror vi bliver glade for at bo der. Det er et stille og roligt kvarter og der er heller ikke særlig meget trafik. Og så er der en del små legepladser imellem blokkene, så ungerne har rig mulighed for at lege.

Jeg skal ringe til KAB i morgen og så flasker det hele sig forhåbentlig så vi kan rykke ind hurtigt.

mandag den 27. august 2012

Farum Midtpunkt

Vi får måske en lejlighed inden for et par uger. Vi blev kontaktet af KAB i sidste uge og de sagde at der snart blev en lejlighed ledig i Farum Midtpunkt. Vi fik nummeret til hende som bor i lejligheden nu, og jeg har så ringet til hende i dag for at aftale en fremvisning. Vi skal ud og kigge på den i morgen aften ved 17:30-tiden. Så vi har fået ungerne passet af bedsteforældrene og så smutter vi til Farum.

Det er denne lejlighed vi skal kigge på.

Billedet er lånt på KAB's hjemmeside
Kvinden som bor der, Heidi hedder hun, fortalte at hun fraflytter d. 6 september og så kan vi flytte ind, hvis alt går efter planen, d. 8 september. Jeg håber og krydser fingre for at det går i orden.
Vi er efterhånden trætte af vores nuværende boligsituation og vi trænger til at få foden under eget bord.

Vi har kigget på den et stykke tid og er blevet enige om at ungerne får den nederste etage til deres værelser. Vi vil så have vores soveværelse i det lille kammer ovenpå og så er der plads til stue og spisebord, og forhåbentlig kan vi også få plads til et lille kontor.
Men det er jo noget nemmere at indrette når man har set stedet, så det kan godt være at det bliver helt anderledes end jeg havde tænkt mig.

Nå pyt, nu skal vi i hvert fald først og fremmest ud og kigge på den, så tager vi den derfra.

søndag den 26. august 2012

100 års militærfly

I dag på Kløvermarken i København kunne børn og voksne se en udstilling om militærfly igennem 100 år. Dagen igennem kunne man se på gamle og nye fly, kigge indenfor i en af de rekonstruerede hangarer som var fyldt med bomber, maskinkanoner, flyverdragter, motorer og meget andet imponerende grej. Man kunne også kigge indenfor i et 80 år gammelt værkstedsmiljø, fra dengang Danmark selv fremstillede sine fly.

Vi var afsted hele familien, Daniel, Victor, Lucca og så mig.
Det hele var meget spændende men der var ret mange mennesker så man skulle stå lang tid i kø for at komme op i flyene. Victor kom dog op at sidde i en helikopter og fik endda lov til at få helikopterhjelmen på.

Der var også flyveopvisning med F-16 fly men det fik vi desværre ikke set. På det tidspunkt var vi ikke fremme endnu, så vi så kun at de fløj over hovedet på os. Der fløj et bombefly henover hovedet på os og ret tæt på jorden, så kunne vi virkelig få en fornemmelse af hvor stort det er.

Jeg fik desværre ikke taget så mange billeder og det var svært at få et godt et pga alle de mennesker.



















lørdag den 25. august 2012

Koreansk honning-the

Jeg faldt lige over denne opskrift på te på denne blog. Det eneste du skal bruge er et glas med låg, honning, citron og ingefær.
Skær citron og ingefær i skiver og kom det i glasset. Hæld honning over og stil det i køleskabet. Færdig.

Blandingen kan holde i 2-3 måneder. Når du skal have en kop, tager du en skefuld fra glasset og kommer det i en kop og så er det bare at hælde kogende vand på.

Har endnu ikke selv prøvet det men vil da helt sikkert prøve at lave en blanding her til vinter. Det skulle efter sigende smage rigtig godt og så skulle det være godt mod ondt i halsen.

Billedet er lånt her

Mine give-away præmier

Jeg har modtaget mine fine give-away præmier. Faktisk er det nogle dage siden jeg fik dem med posten, har bare først lavet et indlæg nu. Jeg er super glad for begge dele.

Hagesmækken er fra Slinkys skaberier som har denne blog.

Bjørn Wiinblad platten vandt jeg hos Mosekonen som har denne blog.

Tusind tak begge to.


fredag den 24. august 2012

Så skete det igen....

... min cykel er blevet stjålet. Og denne gang er det nok for alvor, den får jeg ikke igen. Den er blevet stjålet en gang før, for nogle uger siden, men der var jeg så heldig at finde den ovre i den næste gade. Men denne gang er den altså væk for good.




Jeg fatter virkelig ikke at man ikke kan have sine ting stående i fred uden at det klør i folks fingre efter at få fat i det. Der er ingen respekt for andre når man bare tager. Det er virkelig noget jeg blive så sur over. Specielt fordi at jeg havde barnestol på cyklen og i min verden er det ensbetydende med at cyklen er fredet. Så tager man den ikke.

Så nu står den på tog, metro og bus igen. Jeg har overhovedet ikke savnet det. Jeg vil gerne have en cykel igen på et tidspunkt, men det bliver først når vi har sparet sammen til den. Jeg vil nemlig gerne have enten en Christiania-cykel eller en Kangaroo. Jeg er lidt i tvivl, men jeg har heldigvis masser af tid til at finde ud af det i.

Jeg kunne godt tænke mig Christiania-cyklen i grøn. Så skal der selvfølgelig være sele til begge unger, kaleche og hvad der ellers hører til og som man kan få brug for i det danske vejr.

Men jeg hælder nok mest til Winther's Kangaroo cykel.

Jeg blev forelsket i den fra første gang jeg så den. Den er god til når jeg bare skal køre ungerne og indkøb. Og så synes jeg den er flot at se på.

Men hvis jeg skal se langsigtet, så er Christiania-cyklen nok bedst, der kan ungerne vel også være i når de bliver lidt større. Jeg ved det ikke. Jeg går i tænkeboksen og har måske svaret når jeg har sparet pengene sammen.

Måske...

Endnu en vunden give-away

Jeg tror snart jeg skal til at spille noget Lotto. Jeg har vundet endnu en give-away. Denne gang har jeg vundet denne søde ugle hos Mie som ejer denne blog. Jeg glæder mig til at modtage den. Den skal Lucca have og jeg tror hun bliver glad for den.


Jeg har vundet endnu en give-away

Jeg var så heldig at vinde en Bjørn Wiinblad månedsplatte hos Mosekonen. Posten var her med den i går og jeg er super glad for den. Jeg samler jo på Bjørn Wiinblad så det passede fint.


Jeg glæder mig til at få dem alle op at hænge når vi får vores nye lejlighed. Hvornår det bliver er stadig usikkert men jeg skal nok huske at tage billeder når det sker og platterne er kommet på plads.

søndag den 19. august 2012

Oprykning til lejlighed

Jeg er rigtig glad i dag for vi har fået brev om at vi nu er gået fra nr. 69 i køen frem til nr. 26 til en lejlighed. Det er rigtig gode nyheder og det giver en et lille håb om at vi kan nå at få et sted at bo på denne side af nytåret. Det krydser jeg fingre for og håber alt hvad jeg kan.

torsdag den 16. august 2012

Vinder af min give-away

Lidt forsinket, det beklager jeg. Men jeg har nu trukket en vinder af min give-away. Der var 8 som deltog, tak for det. Det blev til 28 lodder i alt og jeg har trukket vinderen ved hjælp af Randorm.org.

Jeg kan ikke lige få det til at virke med et billede så jeg håber I tror på mig når jeg siger at vinderen er hende her. Stort tillykke :-)

Hvis du lige sender mig en mail på stella.lundberg.fischer@gmail.com så sender jeg bøgerne til dig.

Tak til dem der har deltaget og velkommen til nye læsere. Jeg er glad for at I vil følge min lille blog.
Jeg planlægger en ny give-away inden for den nærmeste fremtid.


tirsdag den 14. august 2012

Husk min give-away

Det er i morgen at jeg trækker en vinder i min give-away. Jeg trækker en vinder kl. 22, så sidste chance for at deltage er kl. 21:59.


mandag den 13. august 2012

Jeg har vundet.... igen igen

Jeg er da bare super heldig lige for tiden. Jeg har vundet endnu en give-away, nemlig denne hos Slinkys skaberier. Det er den orange hagesmæk med elefanterne som finder vej herhjem.

Hagesmækken skal gå til min lille niece som skal til at begynde på skemad og nok får mere brug for den end mine egne børn får. Jeg glæder mig til at modtage den. Tusind tak til Lille A som trak mit navn ud af alle dem som har deltaget.


lørdag den 11. august 2012

Min give-away præmie #2

Posten har lige været her med en pakke til mig. Pakken indeholdt min præmie som jeg vandt i denne give-away. Tusind tak Diana, for de fine ting.

Min give-away præmie

Jeg vandt en give-away for noget tid siden hos Sysletrolden. Præmien var en rigtig sød jordbærhue.

Jeg fik den så med posten for 2 dage siden. Og jeg er rigtig glad for den.

Igen tusind tak til Sysletrolden for den fine hue.

onsdag den 8. august 2012

Søstrene Grene

Tidligere i dag var jeg et smut med min mor i Field's. Hun skulle ind og have indgraveret min nieces dåbsrør. Jeg skulle i Elgiganten med mit kamera. Det røg en tur på gulvet til Tamaras dåb i søndags og nu er det ødelagt. Linsen vil hverken frem eller tilbage, så jeg skulle høre om det overhovedet kunne betale sig at få det repareret eller om jeg skulle købe et nyt. Det ville nok koste omkring 500 kr. Så kan jeg ligeså godt betale 300 kr. mere og få et nyt. Meeen jeg har snart fødselsdag. Der kan jeg ønske mig penge til et Canon spejlreflekskamera som jeg har kigget på i meget laaaang tid.

Inden vi kørte hjem skulle jeg lige ind og kigge i Søstrene Grene. Jeg elsker de butikker. De har altid noget man kan bruge og det er til at betale. Nu for eksempel det tape jeg købte. 5 kr. hos Søstrene og Panduro skal have 29 kr. Det er en forskel der vil noget.

Så det blev til 6 ruller tape, 2 notesbøger, et tegneunderlag til ungerne og et iPhone 4 cover med planeter på til min kære mand.

Jeg har vundet

Jeg deltog i denne give-away hos Emma Lilje Filip og sørme så om jeg ikke vandt. Det er en super lækker præmie og jeg glæder mig til at modtage den. Tusind tak til Xera for muligheden for at vinde og et stort tak til  hendes mand for at trække mit navn i lodtrækningen.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...