lørdag den 30. juni 2012

The Amazing Spider-Man 3D




Jeg har bestilt 2 billetter til The Amazing Spider-Man i 3D til på mandag kl. 18:30.


Kino.dk

Jeg skal ind og se den med Daniel og jeg glæder mig rigtig meget. Jeg har meget store forventninger til den.

Resume:
Mens teenageproblemerne hober sig op, forsøger Peter at få det til at fungere med sin første kæreste Gwen Stacy (Emma Stone). Da han opdager en mystisk taske, der tilhørte hans far, begynder han at stille spørgsmålstegn ved sine forældres bortkomst, hvilket fører ham til virksomheden Oscorp og sin fars tidligere kollega Dr. Curt Connors’ (Rhys Ifans) laboratorium.

Her udsættes han for en ulykke, der på mystisk vis giver ham superkræfter, og snart bekæmper Parker kriminalitet som den utrolige Spider-Man.
Det er ikke mere end ti år siden, at Marvel-helten Spider-Mans oprindelseshistorie blev skildret på film. Dengang var det med Tobey Maguire som den net-svingende, maskerede superhelt, og filmen fik to kommercielt succesrige efterfølgere i 2004 og 2007.

Den nye mand ved roret, Marc Webb, instruerede det romantiske indie-drama ’(500) Days of Summer’ (2009), men nu skal han for første gang prøve kræfter med det helt store Hollywood-effektapparat.

torsdag den 28. juni 2012

Den store sommer-oprydning

Jeg har en del fritid for tiden, efter at Lucca er begyndt i vuggestue. I den forbindelse har jeg nu besluttet at få ryddet op i alle vores ting. På grund af vores situation er alle vores ting opmagasineret, men det er efterhåndet blevet rigtig dyrt at skulle betale for så mange rum. Så nu skal der altså ryddes op i det hele, så vi forhåbentligt kan opsige det ene rum. Vi har 3 nu.

Jeg ved at der er meget af ungernes tøj som de ikke kan passe mere, som vi egentlig ikke behøver at gemme på. Der ligger også meget babylegetøj og vi har også en vugge stående som vi jo af gode grunde ikke får brugt. Det hele i fin stand, så vi kan jo ligeså godt sælge det på et af Københavns mange loppemarkeder.

Jeg skal nok skrive mere om det på et senere tidspunkt.

onsdag den 27. juni 2012

lørdag den 23. juni 2012

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3819703/fru-fischers-verden?claim=djgn677wxe3">Follow my blog with Bloglovin</a>

torsdag den 21. juni 2012

Så kom den...

Min nye cykel.
Den blev leveret til mig i dag. Jeg havde dog bestilt en lyserød kurv, men synes faktisk at den ser godt ud i hvid. Og eftersom der er en måneds ventetid på den lyserøde så beholder jeg bare den hvide.

Jeg havde også bestilt en børnetrailer. Den fik jeg leveret i pink. Ved ikke om de aldrig har lært farverne at kende. Jeg vil skrive en mail til dem og spørge hvorfor jeg har fået den i pink, men jeg vil ikke bytte den. Den er faktisk super sej i den farve. Jeg har ikke fået taget et billede af den, så I kan ikke se den endnu.

Jeg skulle så køre med et barn bagpå for første gang da jeg skulle hente Lucca i eftermiddags. Jeg må indrømme, jeg var lidt nervøs for hvordan hun ville tage det, men hun syntes bare det var skide sjovt at sidde der bagpå cyklen. Vi tog så lige forbi en cykelhandler inden vi kørte hjem, så hun kunne få en cykelhjelm. Det er rigtig vigtigt, ellers vil jeg ikke cykle med dem og det gælder begge unger.

Lucca's hjelm er hvid og lyserød med sommerfugle på i samme farver, Victor's hjelm er sort. Den valgte han selv.

I morgen skal jeg til læge med begge unger så der får jeg lejlighed til at prøve at køre med dem i anhængeren. Det bliver spændende hvordan de tager det.

tirsdag den 19. juni 2012

Weekendens loppefund

Jeg var på loppemarked i søndags med mand, børn og svigerforældre. Jeg fandt en del ting som jeg købte.

Dukketing (seng med dyne og pude, gåstol, gynge, badekar med stativ og tilbehør, pusletaske med tilbehør, liftpose med dyne og pude, klapvogn, sofa), 325 kr.

2-liters ølflaske (til når manden skal brygge sit eget øl), 20 kr.

Ølglas hvor der står "Far" på, 30 kr.

2 par bukser, 1 kjole, en t-shirt til Lucca, 50 kr.

Hættetrøje til mig selv, 25 kr.

Converse sko til mig selv, 50 kr.

T-shirt og trøje til manden, 40 kr.

Højt-læsning bog til ungerne, 20 kr.

Kaj og Andrea hånddukker, 30 kr.

30+ pixi-bøger, 30 kr.

Jeg fik også lidt af svigermor. Hun købte en striktrøje til mig, en kop til hver af ungerne, en ambulance til Victor og så fandt hun et kræmmerhus i porcelæn med Bjørn Wiinblad motiv i rød. Den skulle være meget sjælden men jeg ved ikke hvor ærlig sælgeren var omkring det. Den er i hvert fald sød og vil pynte når jeg sætter et bånd i så den kan hænge i vinduet.

Synes selv jeg fik meget for pengene, især dukke-tingene er jeg glad for. Det synes jeg var billigt og har gået det sidste stykke tid og tænkt på at samle en masse til når Lucca bliver større og nu er samlingen i hvert fald startet.

Jeg fik ikke taget nogle billeder af tingene så det må I undvære.

lørdag den 16. juni 2012

Min nye cykel

Så har jeg bestilt min nye cykel. Den kommer tirsdag eller torsdag. Har samtidig købt cykelanhænger og barnestol. Jeg har købt det hele på cykelshoppen.dk. Jeg glæder mig rigtig meget til det kommer i næste uge.

Min anden cykel er jo desværre blevet stjålet for et par uger siden, så det har været tiltrængt at jeg fik en ny. Jeg glæder mig til at have ungerne i anhængeren og køre ture med dem, med madpakke, drikkelse og lidt legetøj.
Everton Cupcake Cykel
Croozer Kid 2
Soltag til anhængeren
Regnslag til anhængeren
Barnestol
Kurv til cyklen

torsdag den 14. juni 2012

På besøg i Red Barnets genbrugsbutik

Lucca er startet i vuggestue for 2 uger siden. Det kommer der meget mere om i næste indlæg.

Inden jeg hentede hende i dag var jeg lige et smut forbi Red Barnets genbrugsbutik som ligger i Nrd. Frihavnsgade.
Jeg fandt en masse sødt tøj til Lucca og et par bamser og badedyr.












Bagefter var jeg lige et smut i Kirkens Korshærs genbrugsbutik på Strandboulevarden.
Der fandt jeg et par billeder, en fin grøn top til mig selv og en gammel saftevandsflaske.

Jeg har ikke taget billeder af det for det ligger stadig pakket væk.

Ialt fik jeg brugt 410 kr og jeg synes at jeg har fået meget for pengene.

søndag den 3. juni 2012

Min give-away præmie

For et stykke tid siden vandt jeg denne fine ramme. Jeg fik den med posten for nogle dage siden. Jeg glæder mig til at få sat billeder i af min lille prinsesse.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...